cropped-logo0.png

SOMMARKUL

Hej och varmt välkommen till sommarkul!

Vattenlekar

Här kan du läsa mer om det mesta som rör simning, vattenaktiviteter, pooler och vatten överlag. Vi berättar också mer om olika eventföretag som ordnar aktiviteter som hålls på eller vid vatten. Just det här är ett fenomen som blivit allt mer populärt. Stora bollar som flyter på vattnet och som man kan springa i, hinderbanor där blöta kläder garanteras och mycket skratt lockar besökare och deltagare, så är det bara.

Vattenlekar är ett utmärkt sätt att hålla sig sval och ha kul under sommaren. Det finns många olika aktiviteter man kan göra med vatten både utomhus och inomhus. Här är några förslag på vad man kan göra för att ha roligt med vatten under sommaren:

  1. Poolparty: Bjud in vänner och familj till en poolparty där ni kan svalka er i poolen, spela olika vattenlekar och njuta av varandras sällskap.

  2. Det finns många olika vattenspel man kan spela. Till exempel vattenpistolskjutning, vattenbombskastning och vattenballongslagsmål. Dessa spel är roliga för både barn och vuxna och är ett bra sätt att ha kul och svalka sig på samma gång.

  3. Varför inte besöka en vattenpark för att ha lite extra kul med vatten? Många vattenparker har olika vattenattraktioner som vattenrutschbanor, vattenfall och vattenkanoner. Dessa parker är ett roligt sätt att tillbringa en dag med familjen eller vännerna.

  4. Packa en picknickkorg och ta med dig en handduk till stranden för en dag med sol, bad och vattenlekar. Stranden är ett utmärkt ställe att ha roligt med vatten på och det finns många olika aktiviteter man kan göra. Till exempel att bygga sandslott, spela beachvolley och surfa.

  5. Skaffa en sprinkler eller en vattenslang för att skapa din egen vattenlekplats hemma. Det är ett roligt sätt att svalka sig och ha kul samtidigt och barnen kommer älska det.

  6. Vattengympa är ett roligt och effektivt sätt att träna. Detta är en form av motion där man utför olika övningar i vattnet. Detta kan vara ett roligt sätt att få träningen klar samt svalka sig i samma veva.

  7. Ta med dig vänner och familj för en dag på sjön och prova på kajak eller kanotpaddling. Detta är en rolig och annorlunda aktivitet som ger möjlighet att njuta av naturen.

Sätt upp en egen pool

Vi skriver också mer om hur det egentligen går till att sätta upp en pool och om vad du bör tänka på när det gäller poolens skötsel. Det är till exempel viktigt att du har koll på vilka kemikalier du använder i poolen, och du bör känna till att klor inte är så nyttigt för någon i för stor mängd.

Vattenrutschbanor

Vattenkanor och rutschbanor är väldigt populära bland människor i alla åldrar. I simhallar och på äventyrsbad finns riktigt stora sådana, men det finns också mindre varianter vid havsbad och pooler. Även små barn kan åka i meterhöga kanor som finns att köpa i handeln. Men det många inte har koll på är att det också finns en del skaderisker med kanorna när man badar i pool. Det här och mycket annat tar vi upp i vår blogg och här hittar du pool inspiration över säkra pooler.

Eventföretag

Det finns flera företag som arbetar med att ordna event som sker på, i eller bredvid vatten. Men när lämpar sig ett sådant event och vilka kan vara med? Vad kostar det att anlita företaget och var kan man egentligen ordna event av den här typen? Det och mycket mer får du reda på genom våra texter.

Oavsett om du vill anlita ett eventföretag, om du vill veta mer om vatten eller om du har frågor kring hygien i en pool är du varmt välkommen hit till vår sajt!