Välkommen

Hej och varmt välkommen till vår hemsida!

Här kan du läsa mer om det mesta som rör simning, vattenaktiviteter, pooler och vatten överlag. Vi berättar också mer om olika eventföretag som ordnar aktiviteter som hålls på eller vid vatten. Just det här är ett fenomen som blivit allt mer populärt. Stora bollar som flyter på vattnet och som man kan springa i, hinderbanor där blöta kläder garanteras och mycket skratt lockar besökare och deltagare, så är det bara.

Sätta upp en pool

Vi skriver också mer om hur det egentligen går till att sätta upp en pool och om vad du bör tänka på när det gäller poolens skötsel. Det är till exempel viktigt att du har koll på vilka kemikalier du använder i poolen, och du bör känna till att klor inte är så nyttigt för någon i för stor mängd.

Vattenrutschbanor

Vattenkanor och rutschbanor är väldigt populära bland människor i alla åldrar. I simhallar och på äventyrsbad finns riktigt stora sådana, men det finns också mindre varianter vid havsbad och pooler. Även små barn kan åka i meterhöga kanor som finns att köpa i handeln. Men det många inte har koll på är att det också finns en del skaderisker med kanorna när man badar i pool. Det här och mycket annat tar vi upp i vår blogg och här hittar du pool inspiration över säkra pooler.

Eventföretag

Det finns flera företag som arbetar med att ordna event som sker på, i eller bredvid vatten. Men när lämpar sig ett sådant event och vilka kan vara med? Vad kostar det att anlita företaget och var kan man egentligen ordna event av den här typen? Det och mycket mer får du reda på genom våra texter.

Oavsett om du vill anlita ett eventföretag, om du vill veta mer om vatten eller om du har frågor kring hygien i en pool är du varmt välkommen hit till vår sajt!